söndag 7 april 2013

Värmerapport 7


Vi har sex lådor klara för leverans. Målet var att få överlämna dem till påsk, men logistiken och kalendrarna har trasslat sig lite.

Men ingen fryser! Alla bebisar har inte kommit ut ännu.

Så bara vi får bestämt en bra dag kommer lådorna att landa där de behövs.


 Och det har stickats flitigt i bygden för de återstående lådorna. Här en kofta med tillhörande byxor från Gerby. Så snyggt.Sockor och vantar från en härlig grupp stickare i Korsnäs. Karamelligt.
 Från samma ort även två femtimmarskoftor. Mjukaste, varmaste.Och till sist tre filtar, varav en med huva, stickade av en äldre dam som förstår sig på det här med omsorg. Hon har arbetat som hälsosyster och säkert tagit hand om många, många små.

Och mer stickat är på kommande har jag hört. Mycket bra.

Men en härlig utmaning återstår och det är att hitta fler bebisar att ge värme åt. 

För "Uppdrag 2013" handlade om 15 lådor babyvärme och tillsammans har vi strax allt som behövs. Jag har så mycket fina sockor och filtar och mössor i lagren som ännu inte landat i någon låda. Dom väntar bara på sina "lådkompisar" för att bli kompletta set. 

Härliga, härliga ni!

Jag ska se över lagret och lista vad som fattas endera dagen. Sedan kan jag berätta här på bloggen. 

Men först måste jag få iväg det som redan är färdigt. 

Sticka lugnt!


Maria

4 kommentarer:

 1. Så mycket fint du fått in Maria. Man blir jätteglad när man ser dina bilder. Alla plagg och filtar ser så mjuka och sköna ut. Vilken glädje det måste vara att para ihop plagg och filt och få till ett fint färgpaket.

  SvaraRadera
 2. Så vackert, så ljuvligt och hjärtevarmt! Men nu har ni alltså problem med att det inte föds tillräckligt många nyfinska babysar där... Ja det blir kära bekymmer. Hoppas ni kommer på nåt riktigt bra! Tack för titten! Carol

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, just "våra" bebisar börjar vara varma. Vi får helt enkelt skaffa flera :). Må vi hitta rätt bland alla nya barn.

   Radera