onsdag 24 september 2014

Ser vi samma sak?


Dom kallas O-ringar och köps i järnhandeln.

Jag ser massor av mjuka praktiska stickmarkörer. 

Vad ser du? 


4 kommentarer:

 1. Oj då, va allt man kan hitta på.

  Vilka fina färger, förresten.

  Härlig höst tillönskas av

  Seija

  SvaraRadera
 2. Jag ser samma sak! Fint att du kom på det, billigare än handarbetsaffärens är de garanterat. Ska snoka nästa gång jag ska till en järnhandel!
  Måste få berätta om en fin idé jag stötte på i garnaffären Lankalinja i Karis förra veckan. Där fanns en korg, modell större, med diverse restgarner i. Vad är nu detta, undrade vi. Jo, kunder får ta med sig garn de inte längre behöver och lägga i korgen och sedan får en annan kund plocka med sig vad hon behöver! Fin idé på ett ställe där det inte finns en Maria hjärtevärmare på lagom avstånd! Det blev tre nystan garn för mig, det mesta har blivit mormorsrutor på väg norrut.

  Nancy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nancy, märker att vi är från samma trakter :) Maria och jag kommer att sätta igång en samoling här nere och i den kommer Lankalinja i Karis att vara med :) Mera info inom en snar framtid :)

   Radera
 3. Jösses inte har jag tänkt på det. Jag som i stort sett vadar i o-ringar hela förmiddagarna har aldrig sett dem som stickmarkörer. Du är bra fiffig du Maria.
  Billigare än köpta stickmarkörer dessutom för o-ringar kostar inte många kronor.

  Vilken fiffig ide hos Nancys garnaffär. Och stackars alla orter som inte har någon Maria hjärtevärmare. Vi är allt bra bortskämda vi.

  SvaraRadera