torsdag 25 september 2014

Tacksamhetsparad


Nu har jag lust att be om ursäkt för att jag inte hinner med. Men om jag inte skulle göra det i alla fall, för med den fart ni stickar med skulle det vara övermäktigt att få alla era gåvor på bild. Några bilder hinner jag knäppa nu och då, men inte i närheten så att allas gåvor skulle fastna. Och inte vill jag ju ha stopp i flödet heller. Låt det komma mer bara.

Därför vill jag idag förmedla ett stort tack till de som skänkt värmande gåvor de två senaste veckorna.

Tack till:
 • Korsnäsdamerna (ja, de är utan namn ännu och jag njuuuuter så av deras rika påsar)
 • Pernilla
 • Ann-Sofi
 • Anna-Lena
 • Johanna
 • Siv
 • Seija
 • Riikka
 • Siv-Lilly
 • kanske någon onämnd ännu
Fattar ni vad galet det har gått och blivit? Jag är galet tacksam för att vi blir fler.

Om man kombinerar från olika givare kan det bli såhär:


 En rutig filt, en Elis-kofta och ett par yllebyxor stickade på tvären. Alla i ärtigt grönt. Bara lite små attiraljer till så är en babylåda komplett.

Och lycka till alla som tagit emot garner den senaste tiden. Jag vet fler som gärna skulle hämta ut garn att sticka av och då kan det vara bra att förvarna i god tid så jag hinner packa en fin väska.

Lådorna med mössor, vantar, halsdukar och sockor fylls på i stadig takt och vi kommer nästan säkert att nå målet att värma de vuxna som vi hade som mål att hålla varma i vinter. Och lite bonusvärme på det.

Vi fortsätter! Håll stickorna högt!
4 kommentarer:

 1. Så mycket värme. Härligt.
  Jag har en flock barnknappar som lämpar sig till tröjor. Dessa skulle jag kunna skänka till någon idog tröjstickare här hos dig. Hur gör vi nu då? Jag vill ju att någon av dina stickare ska få dem. Ja ja kommer dag kommer råd. Jag ska leta fram dem först och ta kort på dem.
  Förresten om jag skickar dem till dig så kanske du kan lägga med några knappar i dina garnväskor. Vad tror du om det Maria?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Utan att skryta (!) så skulle jag säga att jag är som en specialist på det här med knappar ;) och om du vill så sätter jag dem gärna i någon väska med garn. Kanske någon stickare redan nu anmäler sig som knappmottagare så förmedlar jag. Om inte anmälan kommer, så går det bra ändå för det finns många som är med och inte läser bloggen.

   Radera
  2. Då kommer det ett kuvert i din låda. Kanoners att de kommer till nytta. Av någon underlig anledning så köpte jag ett gäng barnknappar när en handarbetsaffär slog igen för många år sedan. Och nu kom de till användning. Precis som det ska vara ju.

   Radera
 2. "Bibbis" - tänk att det är just så du skriver - du köper något va du egentiligen inta har användning till just då, och sedan, efter en kortare elle en längre tid allting behövs. Och va bra det känns när någon behöver något va du har!

  En trevlig och solig helg för alla garmorskor.

  Seija

  SvaraRadera