fredag 19 december 2014

Vilken överraskning!


En bil körde in på gården idag. Mannen som steg ur bilen överräckte en stor julhälsning och hälsade från Mottagningscentralen i Kristinestad där han arbetar. Ni förstår att jag  klämde hans hand extra hårt och tackade.


I korgen finns det glögg, choklad, te, kaffe, kex, pasta, karameller, pesto, marmelad, nötter och senap. Och kanske lite till. 

En liten snutt orättvisa kan jag känna när inte ni får del av detta lekamliga goda men vi lovar att ta väl hand om innehållet i julkorgen. 

Ojojojoj sa äldsta sonen när han böjde sig över innehållet och sög in hälsningen med ögonen.

Och ser ni det jag ser? 
Korgen blir en perfekt projektkorg när vi tömt den. 7 kommentarer:

 1. Oj vad fint att du fick den där korgen - tänk vad roligt det är att kunna ge tillbaka till dig som gjort så mycket :)

  God, varm (i hjärtat, alltså) jul till dig, Maria och till hela Maria-familjen. Och till alla garnmorskor.

  Seija

  SvaraRadera
 2. Det är ju självklart att du ska ha korgen och njuta av innehållet tillsammans med din familj. Det är ju du som organiserat, packat upp, sorterat, packat ner - både garn till flitiga händer och paket till de behövande. Och fått ditt hem översållat av våra produkter.Vi andra har bara mest njutit av att sticka eller virka - och ibland packa lite.
  Riktigt god jul till dig, din familj och alla andra garnmorskor!
  Nancy

  SvaraRadera
 3. Du är verkligen värd korgen, njut av innehållet tillsammans med familjen. God jul till er alla och till alla garnmorskor.

  Margit

  SvaraRadera
 4. Oj vad mysigt, det är du verkligen värd Maria, och massor till! Julkramar till dej och alla Garnmorskorna.
  EvaM

  SvaraRadera
 5. Den korgen hamnade helt rätt. Du är verkligen värd den. Du och din familj.
  Det är ju du som drar det tyngsta lasset. Vi garnmorskor sitter ju bekvämt tillbakalutade i våra fåtöljer och soffor och stickar med största nöje.
  Det blir en finfin garnkorg det där när innehållet är uppätet. Eller också tar katten den i besittning och boar in sig. Hur det än blir så blir det riktigt bra.

  SvaraRadera
 6. Jag hoppas att allt är bra hos er och att ni har en fin julhelg tillsammans.

  SvaraRadera