tisdag 20 januari 2015

Hälsningar från Norge och lite närmare


Inte skickat ända från Norge, men både garnet och händerna har koppling ditåt. Så nu är Norge med i nätverket också. På ett litet hörn. Kolla in de störtsköna fåren på garnetiketten. Och kolla in landskapet på kortet. Det är annat än Pampas (Österbotten) det!


Varma mössor och vantar och extra glädjefullt då garnresterna från mössorna får vara med i några mormorsrutor. Tillvaratagna resurser. Helt i Knappmakerskeanda. Vöråhälsningar.


Skönt för ögat är färgspelet och rytmen i denna filt. Restgarnsbrännare och upplyftare. Troligen inspirerad från en tidigare filt i bloggen.


Vuxenfilten i samma postpaket går itne heller av för hackor. Som sol, som sommar, som honung.


Och rutlagret fylls på i stadig takt. Verkligen tacksamt för med stort färgurval blir filtarna färgstämda och sköna för ögat. Om man inte gillar riktigt crazy förstås. Söderkullaproduktion.

Själv viker jag och packar tröjor och siktar på att kunna sända en leverans första vecka i februari. Har ni nån barntröja på gång som ni vill att ska värma i vinter så får den gärna komma till Solf inom januari.

Kylan kommer, kylan går, med sockor får man varma tår.

Låt stickorna glöda vänner.


2 kommentarer:

  1. Så vackra, så fina, så många! Jag hinner ju inte ens läsa vad Maria har skrivit och - över en natt - har hon fått så mycket vackert och fint att man blir varm innifrån. Tack, Maria, att du orkar dela allt du får med oss.

    Seija

    SvaraRadera
  2. Vilka fantastiskt vackra filtar. Ja allt annat var också jättefint men jag fastnade speciellt för den gröna filten.
    En fantastisk gåvodag.

    SvaraRadera