onsdag 26 augusti 2015

Nu har det hänt igen


Idag har jag njutit av vårt effektiva förberedelsearbete. Att vi kommit så långt att jag strax innan läggdags får en babylådsbeställning och att jag följande morgon stiger upp, dricker kaffe och går till lagret och viker lådor.


Tio tomma lådor gapar så snällt.


Tio lådor fyllda med finheter
 • filt
 • kofta
 • byxor
 • vantar
 • mössor x2
 • sockor x2
 • tvättlappar x2
Bara att plocka fram, färgkomponera och vika vackert.Sånt som vi åstadkommit tillsammans. Vissa hinner göra mer, andra hinner göra mindre. Vissa gillar koftor, andra gillar filtar. Vissa gör en mössa, andra ett par sockor.


Och det vi gör räcker till tio små. Räcker och blir över. Klockan tio följande morgon.

Det som blev över och får vänta i lagret på nästa gäng bebisar passar mest åt flickor. Så om ni har lust att fylla på förråden igen, så tänk på pojkarna. Tänk på filtar och gärna hjälmmössor i pojkfärger. Några par sockor skulle också sitta fint. Tågsockor tas tacksamt emot då de passar både på pyttesmå och lite större fötter.

Jag råkar veta att det är dräkter i blått på intågande. Så filtar i blå nyanser skulle sitta super. Jag har en hel låda blå restgarner att förse någon med som känner sig hugad att vara lite kreativ. Virkat, stickat eller krokat spelar ingen roll, men gärna runt 80x100 cm får de bli.

Hurra för oss!

Vi har gjort det igen!


4 kommentarer:

 1. Det här är verkligen alldeles fantastiskt!

  SvaraRadera
 2. Så vackert och fint - tänk, om man sjäv skulle vara den, som fick motta en sådan här låda. Så mycket kärlek och varma tankar i varje låda.

  Ett stort kram för alla som har varit med - och som fortsätter att vara med. Det är stort och fint.

  Seija

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera