Kontakt

Hej!Jag heter Maria Blomberg och är född på Åland i början av 70-talet. Mina barn- och ungdomsår spenderades i stallet och i skolan, i nämnd ordning. Sedan har jag länge försökt bli vuxen och kan idag konstatera att jag håller på att utvecklas till tant. Det är jag nöjd med.

Mannen i mitt liv tog mig till Österbotten och där är jag nu bosatt i en by som heter Solf. Kan rekommenderas. Runt vårt matbord sitter många pojkar som växer och utvecklas i rask takt. Mycket matlagning blir det.

Mitt hjärta bultar för människor och jag vill att alla ska få plats i vår värld. Det är med sorg jag får höra om människor som hamnar i kläm. Jag är arg och frustrerad på insidan, men försöker kanalisera den kraften till något greppbart och gott och då gärna tillsammans med andra.


Vill du ha personlig kontakt finns jag på adressen blomberg.maria (at) netikka.fi

Ja suomeksikin voi ottaa yhteyttä!

Hör av dig om du vill veta mer.

Maria Blomberg,
garnmorska och ullaktivist


7 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 3. Såg dej i Strömsö programmet och tycker att du gör något av det finaste som finns. Babylådan! Vilken fantastisk idé. -Yllevärme- vackert ord. Bor här i södra Finland (Pargas) och skulle gärna hjälpa till på nåt vis. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kära Pepita! Det står september i kalendern och först nu ser jag att du har varit in och erbjudit dina tjänster. Förlåt!
   Välkommen hit och välkommen med! Mejla mig (adress ovan) så får vi hitta just din bit i gemenskapen.
   Kram och förlåt än en gång.

   Radera
 4. Hej Maria! Jag har en fråga om du skulle kunna hjälpa mig att förstå hur jag ska göra för att få till patentstickning på rundstickor.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Britt-Marie! Vad kul att du frågar. Faktum är att jag själv inte prövat just på rundstickor, men är nyfiken. Mitt tips är att söka "brioche in the round" på YouTube. Hoppas du knäcker koden för det är så härligt med patentstickning.

   Radera