lördag 18 maj 2013

Tre vinnare - äntligenHär är vinsterna som är på väg ut i världen. Tack vare bloggen tog Anna Braw kontakt med mig när det fanns planer på en ny bok. Hon frågade först om jag kunde tänka mig att bidra med produkter till fotograferingen och eftersom bokens mål är att värma många små i hela världen var det inget svårt beslut. Så lillkillen på pärmbilden har jag klätt med maskor. Stolt som en mormor.

Sedan har jag både provstickat och bidragit med text inne i boken. Så tacksam över att få vara med i ett sånt här tillsammansprojekt.

Ja,ja, ni väntar på lotteridragningen förstår jag...


 Mannen i mitt liv ställde snällt upp och drog vinnarna.


GRATTIS!

Seija och Ingamay får sina böcker på posten kommande vecka, men Helena, superstickaren, bor alldeles granngårds och är sällan in här på bloggen så henne får jag överraska själv. 

Nu kanske det infinner sig en liten tomhetskänsla. 

Spänningen släpper. 

Livet går vidare. 

Hur känner sig alla som inte vann en bok och som ändå längtat? 

Nu när solen skiner gratis så kan du hoppa över de köpta D-vitaminerna och köpa en bok istället. Värt varenda peng. Lovar!

4 kommentarer:

 1. Kan det vara sant! Är det alltså så, att jag kommer att få den fina och inspirerande boken? Jag är så glad.

  Det var en bra dag när jag hittade Marias blogg. Marias bilder och kommentarer av de söta, rara och mycket annorlunda mössor är så bra. Jag kan bara undra hur mycket kunskap och god vilja det finns överallt att hjälpsticka för att värma både stora och små. Känns fint att ha varit en av ”oss.”

  SvaraRadera
  Svar
  1. Grattis Seija! Jo, det var precis du. Nog hänger du väl med på nästa uppdrag också?

   Radera
  2. Hej Maria

   Absolut kommer jag att hänga med eftersom jag nu vet var du finns!

   Radera
 2. Jag var så seg så jag hann inte ens delta i tävlingen. Men jag är glad ändå det kan jag lova. Det blir väl till att inhandla den sinom tid.
  Jag fortsätter fippla med några mössor så här i efterhand och bara larvar på.
  Allt gott till dig som gjorde en fest av insamlingen. Härligt!

  SvaraRadera