fredag 7 juni 2013

Stärka virkat med lim


 • Fram med plastbyttor och uppånervända amplar. 
 • Fram med alla minnen som virkats in i maskor.
 • Fram med modet att bryta bondförnuftet.

För bondförnuftet säger att om man sätter lim på virkade dukar blir det inte bra.


Men om man späder ut limmet med vatten så borde det bli bra. Visst?


För om man blöter ner dukarna i limlösningen och kramar ut överskottet kan man forma dom över plastbyttor och skafferifynd. Torka, torka i junivinden.

Vad det ska bli??

Jaaaa, knappt så jag vet själv, men jag har en idé om att få hänga upp dessa i en pergola på ett utekafé nära mig. Som lampskärmar som får ge skuggspel och huvudbry åt förvånade kaffegäster.

Limmet köpte jag i Mikaels butik, eller som den heter på riktigt K-rauta. Jag känner inte Mikael och är inte sponsrad av K-rauta, men jag ääälskar Snigel-TV och att de lyfter fram dem som kanske fått söka lite längre innan de hittat sin plats. 

 

 För alla har sin egen plats. 

Har du hittat din?

4 kommentarer:

 1. Ibland tror jag att jag hittat min plats......men så ändrar det sig. Men allting har en mening så kommer det inte nu så gör det det i nästa liv hoppas jag. Men man kan ha det riktigt bra under tiden man söker också.
  Hoppas du själv är trygg, säker och lycklig på din plats Maria.
  Härligt med ett inlägg från dig igen.

  SvaraRadera
 2. Va många spännande projekt du har på gång, ser jag i de senaste inläggen. Och va bra att du påminde mig om snigel-tv!

  Ha det fint i sommarsolen!

  SvaraRadera
 3. Tack för boken "Sticka och skicka." Jag var borta i två veckor och boken väntade mig när jag kom hem! Jag är väldigt glad över boken.

  Jag önskar dig och alla andra en trevlig och uppfriskande sommar.

  Seija


  SvaraRadera
 4. Miss you och dina härliga blogginlägg! Hoppas dina sommarskapelser ger mycket glädje till dej och din trädgård! Hur gick det med mössöverlämningen till de nykomna? Hälsningar Carol

  SvaraRadera