söndag 2 april 2017

Dags att fästa


Tog en titt i sockhyllan idag. Kunde konstatera att det fanns några par som ännu inte fått komma i användning. 

Tänkte förnöja själen med att fästa trådar idag. Då känns det plötsligt som om många projekt blivit färdiga samtidigt. Sånt är alltid kul. 

Några frågar om jag ännu tar emot gåvor för vidareförmedling till asylsökande. Visst gör jag det. Information om vad som behövs finns i flikarna uppe i bloggen. Så även mina kontaktuppgifter om det finns frågor. 

Bloggen fortsätter att ha många besökare per dag och jag kan se från statistiken att mönstersidor är populära. Det räcker för tillfället. Min tid går numera åt till att njuta av mina egna maskor i min egen lilla värld. 

På onsdag ska jag få prata mig varm om sysselmuffar på ett stickkafé i Vasa. Ett kort besök i den stora världen. Sedan kryper jag in i garngrottan igen. För att det behövs. 

Hoppas ni har garn och inspiration. Det har jag. Det räcker för tillfället. 

Sticka lugnt! 

2 kommentarer:

 1. Så olika vi räknar. Några par... för mig är det många par som den gulliga kissan inspekterar! Hittills har jag ju sysslat med att försöka åstadkomma en tröja och det har blivit en sjal många gånger. Senast var att jag försökte sticka mönsterstickade sockor. Du gissar rätt - just nu håller det på att bli en sjal i det sockgarnet...
  Glad påsk bland alla dina garn och maskor!
  Kram från rutmorskan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag försöker verkligen precis som du övergå till nya modeller, men hur det än planeras slutar det med sockor. Tänkte att jag skulle locka mej till nytt och var utan sockor på stickorna några dygn. Utan annat också. Föll för frestelsen och lade upp för N:te paret i går. Det räcker för tillfället.

   Radera